headerimg

Gumicsere-, tárolás

keekszereles

Amikor autót vezet, tudnia kell, hogy a gumik állapota jelentősen befolyásolja a biztonságos kanyarodást, indulást és megállást. Ezért nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő gumiabroncs legyen az autóján. Szervizünkben a gumicseréket és a centírozást gyorsan, megbízhatóan és szakszerűen végzik munkatársaink Beissbarth típusú géppel.
Folyamatosan változó gumikészletünk van, és természetesen igény szerint bármilyen gumit be tudunk szerezni.
Ha a gépkocsi kormánya remeg, vagy bármilyen változást észlel forduljon hozzánk bizalommal. Kicentírozzuk a gumiját, vagy ha kell, gumiköpenyt cserélünk.

A megfelelő guminyomástól való 0,5 báros csökkenés akár 5%-os fogyasztásnövekedést okoz. Az alacsony nyomás károsítja a gumiabroncsokat, erőteljes felmelegedéshez vezet, ezáltal károsodnak a gumiabroncs oldalfalai. Az abroncs kopása felgyorsul és sérülékennyé válik a külső behatásokkal szemben. Fáradjon be szervizünkbe és díjmentesen beállítjuk a megfelelő guminyomást autóján.

Téli-nyári gumik cseréjét kényelmesebbé teheti, mivel nálunk hagyhatja az éppen nem használt gumikat. Gondosan: név, rendszám alapján, megfelelő helyen tároljuk.

  • Centrírozás: 1.500.- Ft/db-tól

  • Téli-nyári gumi csere: 5.400.- Ft/garniturától

  • Gumitárolás: 2.500.- Ft/db/szezonálisan

Munkafelvetel2